• Milja Julia

Lokakuun lempparit

Ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, kuukauden lempparit. Kuten arvata saattaa, postauksissa reflektoidaan aina kulunutta kuukautta ja valitaan sinä kuukautena puhutelleet lempiasiat, olivat ne sitten ihmisiä, harrastuksia, ajatuksia, tekemistä - mitä vaan mikä kyseisenä kuukautena on miellyttänyt! Ajattelin jatkossa julkaista tämän aina kuukauden viimeisenä päivänä, nyt olen pari päivää myöhässä kun kuu vaihtui niin kiireisissä merkeissä!

Lokakuun lempparit olivat:


1.Pimeys ja kynttilät

Rakastan syksyä ja talvea, pimeyttä ja kylmyyttä sekä kynttilöitä ja muita ihania tunnelmavaloja, jotka tuovat kontrastia synkkyyteen. Pidän syksystä ja talvesta vuosi vuodelta enemmän, jotenkin niihin on oppinut asennoitumaan rentona aikana, jolloin luonnon siirtyessä lepotilaan, voi itsekin ottaa hieman rennommin.


2.Halloween

Halloweenia vietettiin tänä vuonna töiden merkeissä: olin suunnitellut ja odottanut innolla Forestflow'n Halloween-tapahtumaan, johon kuului pimeä metsä, tunnelmavalot ja ulkotulet, Taro-korttien lukemista ja laatuajan viettämistä luonnossa,

samanhenkisten ihmisten seurassa.


3. Forestflow'n työtilan löytyminen

Olen NIIN onnellinen, sillä aivan kuukauden viimeisinä päivinä löysin osa-aikasen toimitilan yritykselleni! Olin jo luopunut toivosta löytää kotoisa ja kohtuuhintainen toimisto/tapahtumatila mutta niin siinä vain taas kävi, että kun uskaltaa avata suunsa, asiat alkavat järjestyä! Toimitila mahdollistaa yrityshommien selkeämmän aikatauluttamisen sekä erilaisten kurssien ja luentojen sekä tietysti äänikylpyjen järjestäminen. Yritykseni toimintaan voit tutustua osoitteessa www.forestflow.fi, mikäli haluat tietää lisää tarjoamistani palveluista!
4. Työkiireiden helpottaminen

Syksyn kiireisin aika on ohi, HUH! Tätä helpotuksen määrää. Yhtäkkiä ihan normi arkikin tuntuu juhlalta kun ei tarvitse koko ajan huidella menemään kauheassa kiireessä ja stressissä.


5. Venyttely

Tämän hetken lempparikeino rauhoittumiseen. Olen nyt ottanut tavaksi venytellä lähes joka ilta muutamasta minuutista tuntiin ja sen vaikutuksen huomaa niin vetreämmässä kropassa kuin rauhallisemmassa mielessäkin. Selkeästi kannattaa laskeutua hitaasti ja rauhallisesti pois päivän kiireistä ennen nukkumaanmenoa. Aion jatkaa tätä forever!


Mikä on ollut sinun lempparijuttusi lokakuussa?

18 views0 comments

Recent Posts

See All
LIITY SEURAAJAKSI
  • YouTube
  • Instagram

©2020 by Milja Julia.