• Milja Julia

Oranssi syysmeikki

Aina syksyllä alan kaivata meikkiini syviä ruskean, oranssi ja punaisen sävyjä. Syksyn väreistä inspiroituneena tein tämän yksinkertaisen ja kuulaan meikin. Tein meikin myös tulevaa Halloweenia mielessä pitäen ja ajattelin, että tämä on myös hyvä vaihtoehto fantasiameikkien rinnalle. Joskus less is more mutta yksinkertaisellakin meikillä voi saada näyttävyyttä aikaan. Tämän meikin kantavat voimat ovat mustat huulet ja kontrastina vaalea meikkipohja sekä värikäs luomiväri. Posket ja nenänpää saivat sävykseen samaa oranssia, jota silmiinkin käytin.


Oranssi syysmeikki

Rakastan syksyä, joulun odotusta ja pimeyttä sekä kynttilänvalosta nauttimista, ja jotenkin luovuus ja inspiraatio erilaisiin meikkeihin herää aina vuoden pimeimpinä aikoina. Muuten ihan kiva, mutta silloin ei paljon luonnonvaloa näy, joten täytyy turvautua keinovaloon tai pyrkiä meikkailemaan viikonloppuisin niinä päivien muutamana valoisana tuntina.


Ensi viikonloppuna on Halloween ja olen suunnitellut ainakin yhden teemaan sopivan, hieman erikoisemman meikkilookin joten stay tuned!


Vaikuttavatko vuodenajat siihen, millaisia meikkejä tykkäät tehdä?

11 views0 comments
LIITY SEURAAJAKSI
  • YouTube
  • Instagram

©2020 by Milja Julia.