• Milja Julia

Tervetuloa blogiini!

Updated: Oct 12, 2020

Hei ja tervetuloa blogiini. Ajattelin ensimmäisessä postauksessa kertoa hieman itsestäni ja niistä aiheista, joita blogini tulee käsittelemään. Nimeni on Milja ja olen 28-vuotias vaasalainen nainen. Olen koulutukseltani sosionomi ja toimin päivätöiden ohella sivutoimisena yrittäjänä yrityksessäni Forestflow'ssa. Yritykseni tuottaa luovia ja luontolähtöisiä hyvinvointipalveluita ja siitä pystyy varmasti päättelemään, että luonto ja hyvinvointi ovat itselleni tärkeitä asioita ja aiheita, joista tulevan varmasti puhumaan myös täällä blogin puolella. Muita itselle tärkeitä asioita ovat perhe ja läheiset ihmiset, koti ja viihtyisä arki sekä taide, musiikki ja lemmikkikanit, joita perheeseemme saapuu marraskuussa kaksin kappalein!

Nautin taiteesta monin tavoin: piirrän, maalaan, valokuvaan ja meikkaan, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Myös musiikki näkyy elämässäni monin tavoin, paitsi harrastuksena myös tällä hetkellä opinnoissa. Tästä lisää myöhemmin!


Olen utelias ja innostuva ihminen, minkä vuoksi (tai ansioista!) elämässäni on usein monta projektia samaan aikaan. Tästä syystä aiheitakin tulee varmasti olemaan laidasta laitaan. Olen välillä yrittänyt ilmaista itseäni ja luoda esimerkiksi erilaisia Instagram- tilejä eri kiinnostuksen kohteilleni, mutta aloin kaivata yhtä alustaa ja kanavaa, jossa voisin ilmaista itseäni ja kaikkia elämääni kuuluvia asioita.


Lisäksi yksi syy blogin perustamiseen on se, että haluan kehittyä kirjoittajana, oppia ilmaisemaan itseäni sujuvammin sekä löytää itselleni ominainen kirjoitustyyli. Tervetuloa siis seuraamaan elämääni ja ajatuksiani!


Terveisin, Milja

30 views0 comments

Recent Posts

See All
LIITY SEURAAJAKSI
  • YouTube
  • Instagram

©2020 by Milja Julia.